از مزایایدانشگاه آزادایجاد فضای آموزش در مناطق محروم و برای افراد با سطح علمی متوسط یا کم بوده است.

با افزایش تعداد این دانشگاه ها در سطح کشور تعداد دانشجویان و فارغ التحصیلان جویای کار، روند صعودی به خود گرفته و این نکته باعث شده کمیت بر کیفیت علمی این مراکز غلبه کند و سطح علمی دانشجویان و اساتید این دانشگاه ها را پایین بیاورد. اگر قصد ادامهٔ تحصیل در این دانشگاه را دارید از هزینه های رشتهٔ تحصیلی خود مطلع شوید و سپس دست به انتخاب آن بزنید.

دانشگاه های غیرانتفاعی

موسسه های غیرانتفاعی، مراکزی هستند که از بودجهٔ غیردولتی استفاده کرده و به صورت مستقل زیر نظر هیئت امنای مؤسسه اداره می گردند. دانشگاه غیرحضوریدر این مراکز، تحصیل رایگان نیست و همراه با اخذ شهریه بوده و دانشجویان از طریق آزمون های سراسری سازمان سنجش آموزش کشور، پذیرش می شوند.

به دلیل مستقل بودن این دانشگاه ها از بخش دولتی دارای سطح علمی پایینی نسبت به بقیهٔ مراکز آموزشی هستند، اما امکان تحصیل برای افراد با سطح علمی پایین را فراهم نموده اند. بهتر است قبل از انتخاب این دانشگاه برای ادامهٔ تحصیل شهریه های آن را مورد بررسی قرار دهید.

دانشگاه های پیام نور یا آموزش از راه دور

در ایران سیستم آموزش از راه دور با عنوان دانشگاه پیام نور شناخته می شود.دانشگاه های پیام نور نیز ازجمله دانشگاه های دولتی هستند و زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت می کنند، ولی سامانهٔ آموزشی آن با سایر دانشگاه های دولتی متفاوت است و بر مبنای آموزش نیمه حضوری استوار است.

در این دانشگاه ها دانشجویان می توانند در دروس تئوری بدون حضور در کلاس و با حضور در امتحانات آخر ترم واحدهای درسی خود را گذرانده و موفق به اخذ مدرک شوند. آموزش در این دانشگاه ها نیز رایگان نیست، اما در مقایسه با دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی شهریهٔ کمتری را دارند.

تست آنلاین انتخاب رشته (استعداد تحصیلی)

دانشگاه های جامع علمی کاربردی

یکی از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که با هدف ارتقاء سطح مهارت و قدرت عملی دانشجویان در مشاغل عملی تأسیس گردیده است، دانشگاه های علمی کاربردی هستند.

یکی از مزیت های خوب دانشگاه علمی کاربردی پذیرش دانشجو بدون کنکور با توجه به سوابق تحصیلی و کم بودن هزینه های تحصیل نسبت به دانشگاه آزاد است. مزیت دیگر این دانشگاه بالا بودن لیست دروس عملی آن است که دانشجویان را با نکات عملی رشته ها آشنا کرده و آن ها را آمادهٔ ورود به بازار کار می کند.

https://isanatgaran.com/virtual-degree/

دانشگاه های مجازی

این دانشگاه ها نوعی مراکز علمی هستند که دانشجویان می توانند از طریق اینترنت اقدام به ثبت نام در دانشگاه کرده و از میان لیست دروس ارائه شده دروس موردنظر خود را انتخاب کنند و از جلسات مجازی دروس استفاده کرده و موفق به اخذ مدرک گردند. این نوع مراکز برای افرادی که وقت کافی برای حضور در سر کلاس های درس را ندارند، مناسب است.

پذیرش دانشجو در این مراکز از طریق آزمون سراسری انجام می شود. در حال حاضر بسیاری از دانشگاه ها مانند دانشگاه های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران (مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه تهران)، شیراز، اصفهان و چند مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی به ارائهٔ دروس به صورت مجازی پرداخته اند.

دانشگاه‌های غیرانتفاعی

دانشگاه ,علمی ,آموزش ,دانشجویان ,دروس ,تحصیل ,علمی کاربردی ,دانشگاه آزاد ,پذیرش دانشجو ,لیست دروس ,علوم، تحقیقات ,وزارت علوم، تحقیقات
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها